Balliel

FREEDOMenPIJN

Direct producten bestellen ? Bestellen ?   Click hier: BestellenBijBalliel
voor de AloeVeraProducten en de voedingssupplementen.

Voor alle andere producten, stuur een mail met uw wensen naar bhc@balliel.com . Wij nemen z.s.m. contact met U op.


PRODUCT FOCUS: FOREVER FREEDOM

 

Miljoenen mensen leiden aan osteoartritis, een vaak pijnlijke aandoening waarbij het als stootkussen functionerend kraakbeen verslijt. Als gevolg daarvan schrijven dokters vaak NSAIDS en COX-II remmende middelen voor tegen de pijn. Als u deze middelen inneemt, dan stelt u zichzelf bloot aan een aantal risico's en wel aan een aantal serieuze neveneffecten van hartaandoeningen tot zweren en zelfs kanker. Door het recentelijk uit de handel nemen van Vioxx and Celebrex, middelen vanuit die farmaceutische industrie, zijn nu naar schatting zo'n 20 miljoen Amerikanen en Europeanen op zoek naar nieuwe farmaceutische alternatieven.

Studies hebben echter onlangs aangetoond dat Glucosaminesulfaat een heilzame invloed heeft op het behoud en het herstel van kraakbeenweefsel. Wanneer dit middel ingenomen wordt met andere belangrijke en wezenlijke stoffen zoals Chondroïtinesulfaat, MSM en Vitamine C, dan hebben deze studies enorm goede resultaten aangetoond in de ondersteuning van gezonde gewrichtsfuncties.

Forever Freedom is een unieke beschikbare formule in de vorm van een Aloë Vera drank. Dit product voorziet in praktische en voedingsrijke wijze in het beschermen tegen de tekenen van slijtage van gewrichten. Dit product bevat de gebruikelijke aanbevolen hoeveelheid Glucosamine-sulfaat (1500 mg) en Chondroïtinesulfaat (1200 mg), samen met 750 mg MSM en 250 mg Vitamine C per 120 dl Forever Freedom. Glucosamine en chondroïtine zijn beiden natuurlijke substanties die helpen bij het behoud van de structuur en de gezondheid van kraakbeen, en het houdt deze natuurlijke 'schokdemper' goed vochtig. Wanneer dit alles nog eens een keer gecombineerd wordt met MSM en Vitamine C, dan is het resultaat een eersteklas verdediging tegen de achteruitgang ervan.

Net als andere producten van Forever Living zijn de voedingsstoffen in de Forever Freedom van natuurlijke aard en worden ze als bijzonder veilig beschouwd. Dus kies Forever Freedom om op een praktische en voedingsrijke manier de dag te starten.

Voor bestelling, click hier  bestelling@balliel.com

Dit artikel is een vrije vertaling uit de 'Forever Today' van het hoofdkantoor van Forever Living in de VS. De informatie in dit artikel is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration (US). De producten van FOREVER™ zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, noch voor behandeling, genezing of preventie van welke aandoening dan ook. Raadpleeg een arts wanneer u een medisch probleem heeft.

 

PMW Media      ©2007